Wie ben ik?

Voordat we samen een traject aangaan, is het natuurlijk fijn om te weten met wie je te maken hebt. Wie de trainer is die jou de komende tijd intensief gaat begeleiden én waar zijn kennis en ervaring vandaan komen. Nou, dat ben ik: Edwin de Koning. Ik ben 35 jaar en woon samen met mijn zoon in het gezellige Wilnis. Ik heb een ontzettend leuke vriendin die met haar twee kinderen bij mij om de hoek woont. 17 jaar werkte ik voor defensie, waarvan 10 jaar als sportinstructeur.

Zij gingen u voor

Liljan

Nooit zin, maar wel altijd een goed gevoel als ik geweest ben!

Sharon

Hele fijne training! Toegankelijk voor iedereen

Inge

Fijne trainingen, persoonlijke aandacht en een gezellige sfeer!

Miranda

Fijne sfeer in deze klein opgezetten gym. Kleine groepjes, met veel persoonlijke aandacht!

Waar mijn passie voor vitaliteit en gezondheid vandaan komt?

Vanaf jongs af aan

Dat begon eigenlijk al toen ik heel jong was. Ik wilde altijd al de beste versie van mezelf creëren, fysiek én mentaal. Hiervoor heb ik mezelf vaak uitgedaagd. Zo rende ik meerdere halve marathons, heb ik drie keer de Nijmeegse Vierdaagse gelopen – wat mentaal ook bést een uitdaging is – en mocht ik meedoen met de officiële Militaire Crossfit Games in Polen. Jarenlang probeerde ik van alles uit op het gebied van leefstijl om erachter te komen wat het beste werkt, wat de beste methode is. Uit al deze ervaringen heb ik een ideale mix kunnen halen. Voor mij en voor de mensen om me heen. En deze kennis wil ik nu graag ook met jou delen, als je bij mij komt trainen.

Coaching staat centraal

Bij Reload staat coaching centraal. Ga je met mij het traject aan, dan zal ik je intensief begeleiden. Bij mij ga je niet voor een streefgewicht. Het doel is dat jij je weer goed voelt in je lichaam en mentaal sterker wordt. Dat je je gezonde en vitale leefstijl eigen maakt en oude patronen doorbreekt. Zodat je nog meer uit het leven kunt halen en een betere partner, vader, moeder, opa of oma kunt zijn. Maar vooral: dat je beter en liever voor jezelf gaat zijn en de beste versie van jezelf wordt.

Heb je interesse?

Dan maak ik heel graag kennis met je om te kijken wat ik voor je kan betekenen!

Plan uw intake gesprek  

Waar staat Reload voor?