Jij zit graag weer lekker in je vel

Je wil meer energie en als het even kan ook nog wat strakker worden en afvallen. Natuurlijk bereik je dit door veel te sporten en door je aan bepaalde voedingsschema’s te houden. Maar als je mentaal niet helemaal in balans bent, is het vaak moeilijk om deze stap te zetten. Of misschien lukt het je in eerste instantie wel, maar vind je het lastig om het vol te houden. Heb je even stress, dan val je snel terug op oude gewoontes. Dit wil je het liefst voorkomen, want je zit niet te wachten op dat welbekende jojo-effect. En dáárom ga je bij Reload een duurzaam traject aan.

Plan nu je gratis intakegesprek  

Zij gingen u voor

Liljan

Nooit zin, maar wel altijd een goed gevoel als ik geweest ben!

Sharon

Hele fijne training! Toegankelijk voor iedereen

Inge

Fijne trainingen, persoonlijke aandacht en een gezellige sfeer!

Miranda

Fijne sfeer in deze klein opgezetten gym. Kleine groepjes, met veel persoonlijke aandacht!

All-in concept

Personal training is bij mij een all-in concept. Kies je voor dit traject? Dan houden we ons met zowel het fysieke als het mentale aspect bezig. Juist ook met het laatste, omdat het hier allemaal begint: de spreekwoordelijke knop moet om. Je moet geestelijk klaar zijn voor die verandering in je levensstijl. We gaan je patronen en dus valkuilen inzichtelijk maken, om ze vervolgens te kunnen doorbreken. Dit doe ik aan de hand van coaching tijdens de training. Ik vraag uit wat je doelen zijn en waarom je ze wil bereiken.

Doelen en valkuilen

Naast je doelen, bespreken we je valkuilen. Waar je tegenaan liep bij vorige pogingen, waar het mis is gegaan. Ga je bijvoorbeeld eten in stressvolle situaties? Na een lange en drukke dag op werk? Of vind je dat lekker eten bij gezelligheid hoort en weet je niet zo goed hoe je dit kunt doseren? Waar sta je nu en waar wil je heen, tijdens mijn trainingen maken we alles inzichtelijk en bepalen we waar jij verbetering kunt aanbrengen en hoe ik je daarbij kan ondersteunen.

Sporten

Natuurlijk kom je bij mij ook gewoon om lekker te sporten, zodat je strakker wordt en aan je conditie kunt werken. Dit doen we geheel op jouw niveau. Het maakt dus niet uit of je ervaring hebt met trainen of nog nooit getraind hebt. Tijdens het sporten pakken we het lichaam altijd aan als één geheel. Het streven is trainen met een pijnvrij lichaam. Heb je pijn voordat je een traject start bij me? Dan kijken we eerst hoe we deze pijn kunnen behandelen. Deze behandelingen voer ik uit tijdens de trainingen.

Wat bereik je met PT?

Met mijn PT’s zorg ik ervoor dat jij meer energie krijgt, dat je beter in je vel zit en dat je mentaal sterker wordt, zodat je betere keuzes kunt maken. Ik bied je een duurzaam traject waarin je jezelf technieken en gewoontes aanleert die je gaan helpen de gewenste transformatie te behalen én te behouden.

Om dit alles te kunnen bereiken, is een juiste setting belangrijk. Deze bied ik in de vorm van een rustige ruimte waar je volledig jezelf kunt zijn en waar je gecoacht wordt door een vaste trainer. Op een vast moment, zodat je makkelijk de afspraak kunt maken met jezelf.

Plan nu je gratis intakegesprek

Tijdens deze kennismaking bespreken we jouw doelen en mijn aanpak en gaan we natuurlijk ook even sportief aan de slag.

Plan nu je gratis intakegesprek  

Personal Training