Sporten in een grote sportschool is voor de één een uitkomst, maar voor de ander een drempel

Ben jij iemand die tot de laatste categorie behoort? Omdat je het te massaal vindt, te druk? Omdat je niet helemaal weet hoe je oefeningen moet uitvoeren en je daardoor niet prettig voelt? Of omdat je de stok achter de deur mist en die stiekem toch wel heel erg nodig hebt? Dan is Small Group Training bij Reload wat voor jou. Daar is namelijk altijd een stok achter de deur en dat is een vaste trainer die je helpt bij het behalen van je doelen. Maar dat niet alleen. Er is ook een groep vaste leden waar je mee traint, die allemaal in ‘hetzelfde schuitje’ zitten en soortgelijke doelen hebben. Hier ga je een commitment mee aan en dat verhoogt het plezier.

Zij gingen u voor

Liljan

Nooit zin, maar wel altijd een goed gevoel als ik geweest ben!

Sharon

Hele fijne training! Toegankelijk voor iedereen

Inge

Fijne trainingen, persoonlijke aandacht en een gezellige sfeer!

Miranda

Fijne sfeer in deze klein opgezetten gym. Kleine groepjes, met veel persoonlijke aandacht!

Ik doe mee!

Bekijk hier het rooster

Samen Sterker en Fitter!

Je leert elkaar kennen en kunt elkaar motiveren. Het zorgt ervoor dat je vaker komt en minder snel afzegt. Je wil tenslotte je groepsleden niet laten zitten. Omdat de groep klein is, blijft de individuele begeleiding hoog.

Met maximaal 8 personen train je op regelmatige basis. Op vaste momenten en met een vaste groep en trainer. Doordat er meerdere momenten zijn waar jij uit kunt kiezen, blijven we flexibel. Dus jij kiest wanneer je komt trainen!
De trainingen vinden plaats op een rustige locatie, waar je net even meer privacy hebt dan in een sportschool. Tijdens de trainingen werken we aan het hele lichaam. Hiervoor gebruiken we gewichten, kettlebells en andere fitnessfaciliteiten. Het doel? Fitheid, strakker worden, afvallen. Met het resultaat dat jij vrolijker door het leven gaat, beter in je vel zit en meer energie hebt. Tevens werken we aan een pijnvrij lichaam. Heb je blessures, dan zal ik ook deze behandelen tijdens het sporten.

Een voordeel van Small Group Training bij Reload is dat er meerdere trainingsmomenten zijn. Dus lekker flexibel en altijd aan te passen aan jou drukke agenda!

Meld je aan voor een gratis en vrijblijvende proefles.

Tijdens deze kennismaking bespreken we jouw doelen en mijn aanpak en gaan we natuurlijk ook even sportief aan de slag.

Meld je nu aan voor een gratis proefles  

Small Group Training