Ontdek de Kracht van Gezonde Voeding en Effectieve Krachttraining

Welkom bij ons exclusieve 8-wekelijkse programma waarin je op een unieke manier wordt gecoacht op voeding en krachttraining. Samen met een kleinschalige groep van maximaal 8 personen, ga je aan de slag om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Of je nu wilt afvallen, beter wilt slapen, meer energie wilt hebben of er simpelweg beter uit wilt zien, wij staan voor je klaar.

Persoonlijke Coaching en Flexibiliteit

Bij ons kies je zelf een trainingsmoment dat perfect in jouw schema past. Onze flexibele aanpak zorgt ervoor dat je jouw trainingssessies eenvoudig kunt inplannen zonder je dagelijkse routine te verstoren.

Voedingsadvies op Maat

Wij geloven dat goede voeding de basis is voor een gezond en energiek leven. Daarom coachen wij je op het gebied van voeding met eenvoudige en snelle maaltijden die speciaal op jou zijn afgestemd. Geen ingewikkelde recepten of lange voorbereidingstijden – onze maaltijden zijn gemakkelijk te bereiden en je gezin kan gewoon mee-eten.

Gedetailleerde Metingen en Resultaten

Om jouw vooruitgang nauwkeurig te volgen, starten we het programma met uitgebreide metingen en wegingen. Aan het einde van het traject herhalen we deze, zodat je een duidelijk inzicht krijgt in je progressie. Deze metingen helpen ons om jouw programma optimaal af te stemmen en je de beste resultaten te laten behalen.

Voeding

Tijdens het 8-weekse programma, maken we gebruik van een app waarin jij exact weet wat je moet eten. Je krijgt dagelijkse coaching, voorstellen over wat je kan eten, en makkelijke recepten. Waar jij en je gezin van kunnen eten.
Met 1 druk op de knop, heb je al je boodschappen makkelijk in je winkelmandje van de Albert Heijn.
Het enige wat jij nog hoeft te doen, is koken en eten.
Hoe fijn is dat!

Wat Kun Je Verwachten?

  • Afvallen: Bereik jouw streefgewicht met behulp van doelgerichte training en voedingsadvies.
  • Beter slapen: Verbeter je slaapkwaliteit door een gezondere levensstijl.
  • Meer energie: Voel je fitter en energieker dankzij onze uitgebalanceerde aanpak.
  • Er beter uitzien: Werk aan een gezonder en strakker lichaam.

Doe Mee en Verander Je Leven

Sluit je aan bij ons 8-wekelijkse programma en ontdek hoe effectieve coaching op voeding en krachttraining jouw leven kan transformeren. Samen werken we aan een gezonder, energieker en gelukkiger jij!

Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar een betere versie van jezelf.

Het programma start op maandag 28 oktober.
De informatieavond is op vrijdag 25 oktober om 20:00 uur.

Belangrijke datums:
Vrijdag 25 oktober 20:00 uur           (informatie avond)
Maandag 28 oktober                       (kick-off programma)
Vrijdag 22 november 20:00 uur       (live Q&A)
Vrijdag 20 december 20:00 uur       (eindmetingen)
Zaterdag 21 december 09:00 uur    (bootcamp)

Zij gingen je voor

Vorige week heb ik het 8-weekse programma van reload afgesloten met een gezellige en sportieve bootcamp.
Ik had gekozen het 8-weekse programma te volgen omdat ik weinig wist van ‘goede voeding’. Ik deed altijd maar wat, en dat was te zien in de manier waarop ik at, maar ook aan mijn energieniveau.
Tijdens het programma merkte ik al snel dat ik beter sliep. Na een aantal weken merkte ik dit ook aan mijn energie, mijn humeur en mijn gevoel over mezelf.
Ed helpt je om het makkelijk te maken voor jezelf met goede tips en positieve coaching. Zo zijn de weken voorbij gevlogen!

Henrieke

Door geen “kijk-mij” gehalte, persoonlijke benadering en de relaxte sfeer voel ik voor het eerst geen drempel of moetje om naar de sportschool te gaan!

Kim

Super fijne plek om te trainen. Kleinschalig, persoonlijk, geen plek van zien en gezien worden. Gewoon in kleine (gezellige) groepjes zelf fit worden. Ook de PT aanrader. Veel kennis over lichaam, voeding, ontspanning, zelfs behandelingen bij blessures. Heb al veel mensen (tegen wil en dank) meegesleurd, iedereen is gezellig blijven plakken 🙂

Suus

    Schrijf je nu in voor de informatie avond

    Reload Program